Byta gamla lysrör till led

Nu är det dags att säga hejdå till dina gamla lysrör, eftersom EU-kommissionen har reviderat RoHS-direktivet 2011/65/EU och förbjuder kvicksilverhaltiga ljuskällor. Detta kommer att påverka både ditt hem och ditt företag. Men oroa dig inte, för Elenkelt har lösningarna som passar just dig och ditt företag!

Med vårt breda utbud av lösningar och flexibla portfölj kan vi hjälpa dig att hantera detta nya förbud och uppfylla effektivitetskraven i SLR2 (Ecodesign Regulation). Vi förstår vikten av att skydda miljön och folkhälsan genom att använda klimatvänlig hållbar belysning.

Vi kan hjälpa både kommuner och företag att se över sin befintliga belysning och byta ut den till LED-belysning. LED-belysning är inte bara mer miljövänlig, det är också energieffektivt och hållbart. Med våra tjänster kan du uppnå dessa fördelar och samtidigt spara pengar på elräkningen.

Att byta till LED lysrör är en tjänst både för miljön och din plånbok. Här är några av fördelarna med att byta ut dina gamla lysrör mot LED-lysrör:

  • Längre livslängd: LED-lysrör har en mycket längre livslängd än vanliga lysrör, vilket innebär att du behöver köpa färre lysrör och minskar underhållskostnaderna på sikt.
  • Energieffektiva: LED-lysrör är mycket energieffektiva och förbrukar betydligt mindre energi än vanliga lysrör. Det finns LED-ersättare som förbrukar så lite som 7W jämfört med vanliga lysrör på exempelvis 58W. Genom att byta till LED-lysrör kan du få en snabb avkastning på din investering samtidigt som du minskar din elräkning drastiskt.
  • Miljövänliga: LED-lysrör innehåller inga miljöfarliga ämnen såsom kvicksilver som äldre lysrör kan göra. De är dessutom återvinningsbara på vanliga miljöstationer, vilket gör dem till ett mer hållbart alternativ för vår planet. Läs gärna vår blogg ”Kan man återvinna LED-lampor?” för mer information om var du kan lämna dina förbrukade lampor.
  • Hållbara: LED-lysrör är tillverkade av en mycket tålig plast som heter polykarbonat, vilket gör dem mer hållbara än vanliga lysrör av glas. Med LED-lysrör minskar risken för skador och sprickor, vilket kan leda till att de håller längre och minskar behovet av att byta ut dem.Vårt team av elektriker kan ge dig en helhetslösning och se till att du får den bästa möjliga upplevelsen. Vi ger marknadens bästa pris på att byta ut lysrör för arbete och material totalpris. Så varför vänta? Kontakta oss idag och se hur vi kan hjälpa dig att byta ut dina gamla lysrör till energieffektiva LED-lysrör!
Boka på telefon!