Elektriker Norrtälje

Få hjälp när du än behöver av en lokal elektriker i Norrtälje

Elenkelt hjälper dig

Letar du efter en elektriker i Norrtälje men är osäker på var du ska vända dig? Vi på Elenkelt är din elektriker i Norrtälje, vi erbjuder snabb och smidig service när du behöver den. Hos oss bokar du din elektriker smidigt via vår webbplats. Du får också ett fast pris på det specifika jobbet du behöver hjälp med vilket gör att du vet vad du kommer att få betala i slutändan. När du genomfört beställningen så återkommer vi till dig inom 24h och bokar en tid!

Vi vet att det kan vara svårt ibland att veta vad man får och hur mycket man är tvungen att betala för eltjänster. Ibland överväger man som privatperson till och med att göra jobbet själv, vilket många gånger inte är att rekommendera. Både ur ett säkerhetsperspektiv och ur ett försäkringsperspektiv. Många arbeten måste genomföras av behörig elektriker.

Behöver du snabb hjälp av en elektriker i Norrtälje?
Boka en direkt via webbplatsen eller ring till oss så hjälper vi dig!

Så fungerar det när du bokar elektriker

På vår elfirma får du snabbt hjälp med ditt ärende, vare sig det är brådskande eller inte. Du får ett professionellt utfört arbete och högkvalitativa produkter levererade och installerade till konkurrenskraftiga priser.

Så här fungerar det när du bokar en elektriker i Norrtälje:

Elenkelt

Lägg din beställning hos oss

Välja bland tillgängliga tjänster och produkter och se ditt fasta pris direkt.

Elenkelt

Vi kontaktar dig inom 24 h

Jobb dirigeras till en behörig elektriker som kontaktar dig via telefon.

Elenkelt

Vi åker ut till dig och installerar

Elektriker på plats. När arbetet är klart skickas en faktura.

Elektriker i Norrtälje

Elektrikertjänster hos Elenkelt

Hos oss hittar du ett brett utbud av tjänster och produkter utförda samt installerade av certifierade elektriker till konkurrenskraftiga priser, allt samlat på ett och samma ställe. Här ser du några av de tjänster som du hittar direkt hos oss på Elenkelt:

  • Byte och/eller installation av dimmer
  • Byte och installation av eluttag inom- och utomhus
  • Installering och byte av strömbrytare
  • Byte, installering och montering av badrums- och köksfläktar
  • Installationer av elskåp och köksmaskiner samt andra vitvaror

 

Vi är din elektriker i Norrtälje

Vår målsättning är att skapa en tjänst som enklare och mer transparent för dig som kund. På Elenkelt.se bokar du professionella elektriker och elprodukter online. Vi använder oss endast av behöriga elektriker och produkter som håller över tid. Oavsett om det är små uppdrag som att byta en dimmer eller en större fastighet som behöver se över sin elproduktion så kan vi hjälpa er.

Hittar du inte den specifika tjänst som du är ute efter? Kontakta oss via kontaktformuläret längre ned eller ring in till oss så hjälper vi er. Elenkelt.se ser till att snabbt få ut en elektriker i Norrtälje till er!

Skicka in din förfrågan

Boka på telefon!