Elektriker Södertälje

Få hjälp när du än behöver av din lokala elektriker i Södertälje

Elenkelt hjälper dig

När du är i akut behov av en elektriker i Södertälje ska du vända dig till oss på Elenkelt. Vi är din elektriker i Södertälje och genom lång erfarenhet, en transparent prissättning och nära kundrelationer ser vi till att ge dig bästa tänkbara service. Du bokar enkelt en elektriker från oss via vår hemsida där du också får ett fast pris på vad det kommer kosta i förhand – vilket bidrar till ytterligare trygghet. Vi vill att du som kund skall veta vad du betalar för din beställer eltjänster/elinstallationer från oss.

Är du osäker på vad exakt som du behöver hjälp med så kan du ta kontakt direkt med oss via kontaktformuläret eller vårt telefonnummer. Då kan vi hjälpa dig och tillsammans boka så att en elektriker besöker dig i Södertälje.

Elenkelt.se gör det enkelt & snabbt att boka en Elektriker i Södertälje, boka direkt via hemsidan eller kontakta oss!

Så fungerar vår elfirma

På vår elfirma får du snabbt hjälp med ditt ärende, vare sig det är brådskande eller inte. Du får ett professionellt utfört arbete och högkvalitativa produkter levererade samt installerade till konkurrenskraftiga priser.

Så här fungerar det när du bokar en elektriker i Södertälje via oss:

Elenkelt

Lägg din beställning hos oss

Välja bland tillgängliga tjänster och produkter och se ditt fasta pris direkt.

Elenkelt

Vi kontaktar dig inom 24 h

Jobb dirigeras till en behörig elektriker som kontaktar dig via telefon.

Elenkelt

Vi åker ut till dig och installerar

Elektriker på plats. När arbetet är klart skickas en faktura.

Elektriker i Södertälje

Kan jag få hjälp med eljobb som inte finns på hemsidan?

Vår elfirma kan hjälpa till med de flesta elrelaterade tjänster och även om det skulle vara så att du inte hittar just den tjänsten du söker på vår hemsida så är du välkommen att ta kontakt med oss så gör vi vad vi kan för att kunna hitta en elektriker i Södertälje som kan åtgärda just ditt problem. Det går även att boka så att flera jobb blir utförda på en och samma gång, när vår elektriker ändå är ute hos er.

Är du osäker på vilken typ av arbeten som du själv får genomföra så är det bra att känna till att vissa elarbeten måste utföras av en behörig elinstallatör, exempel på det är:

  • Nyinstallation av uttag
  • Fasta ledningar och strömbrytare där starkström är involverat.
  • Byten från ojordade till jordade uttag.

En bra tumregel att utgå ifrån är att nyinstallationer av starkström måste utföras av en installatör med rätt behörighet. Det är med andra ord inte tillåtet att utöka en fast installation på egen hand.

Felsökning och rådgivning för dig i Södertälje

Har du helt plötsligt fått problem med strömmen i ditt hem men är osäker på vad den bakomliggande orsaken till problemet är? Då har du kommit rätt – hos oss på Elenkelt får du snabbt hjälp med att hitta en behörig elektriker som kommer hem till dig och felsöker problemet för att sedan åtgärda det, allt till ett fast pris. Du kan även boka en specifik tjänst direkt ovanför här genom att klicka på ”Starta beställning nu”.

Känner du dig osäker så ring till oss eller fyll i kontaktformuläret nedan, så hjälper vi på Elenkelt att hitta en elektriker i Södertälje!

Skicka in din förfrågan

Boka på telefon!