Elektriker Sollentuna

Få hjälp när du än behöver av er lokala elektriker i Sollentuna

Elenkelt hjälper dig

Att hitta en bra elektriker i Sollentuna kan vara svårt och det är ibland också svårt att veta var man ska vända sig. Hos oss på Elenkelt får du snabb hjälp när du behöver den och vi har full förståelse för att behovet av en elektriker kan uppstå plötsligt. Du bokar med enkelhet din elektriker direkt via vår hemsida och hos oss får du alltid fastpris på den specifika tjänsten du utnyttjar så du slipper oroa dig för överraskningar på fakturan. Material och arbete finns alltid specat på offerten så att inga frågetecken uppstår när du beställer via oss.

Vi på Elenkelt finns här för att skapa en snabbare och mer transparent tjänst när det kommer till att få hjälp av elektriker. Med snabba återkopplingar, fasta priser och alltid en målbild om nöjda kunder så är vi er leverantör av elektriker i Sollentuna.

Så fungerar det när du bokar elektriker

När du är i behov av en elektriker i Sollentuna och söker hjälp hos oss får du snabbt hjälp med ditt ärende, vare sig det är brådskande eller inte. Du får ett professionellt utfört arbete och högkvalitativa produkter levererade och installerade till konkurrenskraftiga priser.

Så här fungerar det när du bokar en elektriker i Sollentuna:

Elenkelt

Lägg din beställning hos oss

Välja bland tillgängliga tjänster och produkter och se ditt fasta pris direkt.

Elenkelt

Vi kontaktar dig inom 24 h

Jobb dirigeras till en behörig elektriker som kontaktar dig via telefon.

Elenkelt

Vi åker ut till dig och installerar

Elektriker på plats. När arbetet är klart skickas en faktura.

Elektriker i Sollentuna

Därför ska du anlita ett proffs

Att själv ge sig på att lösa ett elrelaterat problem är sällan en bra idé och i många fall krävs en giltig behörighet. Om ett arbete inte utförs av en certifierad elektriker kan det dels resultera i att olyckor uppstår men också att försäkringar då kan upphöra att gälla då jobbet inte utförts av en behörig yrkesman.

Elektrikertjänster hos Elenkelt

Hos oss hittar du ett brett utbud av tjänster och produkter utförda och installerade av certifierade elektriker till konkurrenskraftiga priser, allt samlat på ett och samma ställe. Här ser du några av de tjänster som du kan få hjälp med i Sollentuna:

  • Byte och/eller installation av dimmer
  • Byte och installation av eluttag inom- och utomhus
  • Installering och byte av strömbrytare
  • Byte, installering och montering av badrums- och köksfläktar
  • Installationer av elskåp och köksmaskiner samt andra vitvaror

Boka din elektriker i Sollentuna här!

Boka din elektriker hos oss på Elenkelt – vi är din elektriker i Sollentuna. Med oss får du rätt hjälp när du behöver den, alltid till fast pris och utan krångel. Du kan direkt via hemsidan boka en specifik tjänst, där du få priset presenterat för dig och en återkoppling från oss inom 24h. Boka din eltjänst genom att längre upp på sidan klicka på ”Starta beställning nu”!

Känner du dig lite osäker på vilken eltjänst som ni behöver så kan du alltid fylla i kontaktformuläret här nedanför, eller ringa direkt till oss. Vi finns här för dig som behöver hjälp av en elektriker i Sollentuna!

Skicka in din förfrågan

Boka på telefon!