Elektriker Stockholm med jour

Få hjälp när du än behöver - Vi är din Jourelektriker i Stockholm

Jourelektriker

Är du i behov av en behörig elektriker i Stockholm på Jour? Hos oss på Elenkelt hittar du utbildade jourelektriker som kan hjälpa dig med att lösa dina problem och oavsett hur dina behov ser ut så kan vi garantera att du hittar en elektriker för just ditt ärende. Med en behörig elektriker får du ett kvalitativt och gediget utfört arbete och det är enkelt att hitta och anlita en elektriker genom oss.

Professionella elektriker – Fasta priser – Snabb hjälp
Elenkelt.se skapades för att förenkla möjligheten för privatpersoner och företag att boka eltjänster. Därför erbjuder vi självklart även Elektriker på Jour i Stockholm, när problemen dyker upp plötsligt och ni behöver snabb hjälp!
Kontakta oss via telefonen eller kontaktformuläret för att snabbast komma i kontakt med oss, så ser vi till att få ut en Jourelektriker till er!

 

Så fungerar vår elfirma

På vår elfirma får du snabbt hjälp med ditt ärende, vare sig det är brådskande eller inte. Du får ett professionellt utfört arbete och högkvalitativa produkter levererade och installerade till konkurrenskraftiga priser.

Elektriker i Stockholm med jour

Därför är det viktigt med en behörig elektriker

Att utföra elinstallationer eller kabeldragningar på egen hand kan få katastrofala konsekvenser, inte minst så kan försäkringar sluta att gälla ut ifall olyckan är framme. Dessutom kan det vara rent olagligt att i vissa fall inte anlita en behörig yrkesperson för att utföra arbetet och det är således bäst att alltid kolla med någon som har koll på regelverk. Med våra elektriker som arbetar under jour kan du få hjälp oavsett när behovet behövs.

Våra elektrikertjänster i Stockholm

På vår elfirma hittar du ett brett utbud av tjänster och produkter utförda och installerade av behöriga elektriker. Här ser du några av de tjänster som du hittar direkt hos oss på Elenkelt:

  • Byte och/eller installation av dimmer
  • Byte och installation av eluttag inom- och utomhus
  • Installering och byte av strömbrytare
  • Byte, installering och montering av badrums- och köksfläktar
  • Installationer av elskåp och köksmaskiner samt andra vitvaror

Elfirma med jour i Stockholm

Behovet av en elektriker uppstår oftast plötsligt och det kan vara svårt att veta var man ska vända sig för att hitta rätt elektriker för jobbet. Det är där vår elfirma kommer in i bilden för hos oss hittar du ett brett utbud av eltjänster under dag- och jourtider.

Hittar du inte det du söker på vår hemsida?

Även om du inte hittar det du söker direkt på vår hemsida så ska du inte känna dig orolig, vi kan lösa de flesta problemen och det går självklart bra att kontakta oss så hjälper vi dig med att hitta en elektriker för just dina behov. Ibland kanske du inte ens vet varför elen krånglar i hushållet och då kan du hitta en elektriker på vår elfirma som genomför en generell felsökning av ert hus och dess el för att sedan identifiera och åtgärda problemen.

Boka din jourelektriker i Stockholm!

Oavsett hur dina behov ser ut så hittar du en elektriker för just dina problem och behov, dagtid såväl som under jourtid, i Stockholm. Du bokar smidigt direkt på vår webbplats och får ett konkurrenskraftigt fastpris på den efterfrågade tjänsten – smidigt, snabbt och enkelt, som det borde vara helt enkelt!

Vala Arsalani
Vala Arsalani
2023-10-06
Micke är grymt lätt att ha och göra med. Otroligt trevlig, återkopplar snabbt, kunnig och väldigt prisvärd. Skulle helt klart vända mig till honom igen om jag behöver anlita en elfirma och rekommenderar honom givetvis vidare till andra. Tack Micke! /Valle
Jonatan Menning
Jonatan Menning
2023-10-05
Otroligt nöjd!
Kim Byagård
Kim Byagård
2023-09-30
Mycket bra och kunnig elektriker. Svarade i telefon och hjälpte mig snabbt
Christian Birch-Jensen
Christian Birch-Jensen
2023-09-29
Very professional and fast service. Mikael had a lower price than the competition was more flexible and faster with scheduling. Will definitely use again!
Hajiahmad Madatov
Hajiahmad Madatov
2023-08-30
Mikael was very helpful with the electricity issue at home. He saved us time and money by acting in a professional way. Definitely would recommend him!
Gabriella Falck
Gabriella Falck
2023-08-07
Byte av dimmer gick väldigt smidigt och utfördes mycket professionellt. Rekommenderar varmt Mickes tjänster. Man får garanterat mycket bra hjälp och trevligt bemötande.
Aida Gilani Bagheri
Aida Gilani Bagheri
2023-07-20
Världens bästa Micke som kom på studs och löste ett problem med en kabel som var trasig. Ett problem som hade kunnat kosta oss betydligt mycket mer än Mickes hjälp! Otroligt serviceinriktad och kompetent. Rekommenderas starkt!
Johannes Byrfors
Johannes Byrfors
2023-07-20
Smidig och effektiv bokning. Mikael kom samma dag och löste ett utmanande problem. Rekommenderas varmt!

Skicka in din förfrågan

Boka på telefon!