Elektriker – Elfirma i Stockholm

Boka enkelt en elektriker hos Elenkelt

Vår elfirma

Att få tag på en bra och pålitlig elektriker är inte alltid lätt, faktum är att när du letar efter en elektriker i ditt område kan det vara svårt att veta var man ska börja leta överhuvudtaget. Med Elenkelt hittar du certifierade och utbildade elektriker i din region snabbt, smidigt och kostnadsfritt. Vår elfirma hjälper dig hitta elektriker för en rad olika tjänster, så oavsett hur dina elektriker-behov ser ut så kan du lita på att hjälp finns att nås hos oss på Elenkelt.

Så fungerar vår elfirma

På vår elfirma får du snabbt hjälp med ditt ärende, vare sig det är brådskande eller inte. Du får ett professionellt utfört arbete och högkvalitativa produkter levererade och installerade till konkurrenskraftiga priser.
Så här fungerar det när du bokar en elektriker hos oss:

Lägg din beställning hos oss

Välja bland tillgängliga tjänster och produkter och se ditt fasta pris direkt.

Vi kontaktar dig inom 24 h

Jobb dirigeras till en behörig elektriker som kontaktar dig via telefon.

Vi åker ut till dig och installerar

Elektriker på plats. När arbetet är klart skickas en faktura.

Elfirma med bra elektriker

Elektrikertjänster hos Elenkelt

Hos oss hittar du ett brett utbud av tjänster och produkter utförda och installerade av certifierade elektriker till konkurrenskraftiga priser, allt samlat på ett och samma ställe. Här ser du några av de tjänster som du hittar direkt hos oss på Elenkelt:

  • Byte och/eller installation av dimmer
  • Byte och installation av eluttag inom- och utomhus
  • Installering och byte av strömbrytare
  • Byte, installering och montering av badrums- och köksfläktar
  • Installationer av elskåp och köksmaskiner samt andra vitvaror

Behovet kan uppstå när du minst anar det

Behovet av en elektriker kommer i de flesta fall oväntat, och vi är alla beroende av el eller eldriven apparatur med mera. Det blir därför viktigt att hjälp kan vara på plats för att fixa problemet så snabbt som möjligt, men att få tag på en bra elektriker kan vara svårt och som privatperson vet man kanske inte var man ska vända sig. När du bokar din elektriker genom vår elfirma så får du snabbt svar från behöriga elektriker med en fast prissättning på den efterfrågade tjänsten, smidigt, tryggt och enkelt – som det borde vara!

Kan jag få hjälp med eljobb som inte finns på hemsidan?

Vår elfirma kan hjälpa till med de flesta el-relaterade tjänster och även om det skulle vara så att du inte hittar just den tjänsten du söker på vår hemsida så är du välkommen att ta kontakt med oss så gör vi vad vi kan för att kunna hitta en elektriker som kan åtgärda just ditt problem. Har du flera eljobb som du vill få hjälp med på samma gång så går även det att ordna.

Felsökning och rådgivning

Har du helt plötsligt fått problem med strömmen i ditt hem men är osäker på vad den bakomliggande orsaken till problemet är? Då har du kommit rätt – hos oss på Elenkelt får du snabbt hjälp med att hitta en behörig elektriker som kommer hem till dig och felsöker problemet för att sedan åtgärda det, allt till ett fast pris.

Därför behöver du en elektriker med rätt behörighet

Många tänker säkert att de kan dra kablar själva, och det kanske man kan, men i de allra flesta fall är det ett krav och om inte annat av ren säkerhet som man ska anlita en elektriker. Om en elinstallation inte utförs korrekt kan detta få katastrofala följder och framför allt kan det leda till att människor skadar sig. Det kan också vara så att om något händer så gäller inte försäkringar då inte en behörig har utfört arbetet i fråga. När du ska anlita en elektriker är alltid bäst att höra med oss innan du ger dig på en elinstallation.

Boka din elektriker via vår elfirma

Har du problem med elen i hemmet? Eller har du behov av en certifierad och behörig elektriker för installation av vitvaror med mera? Då ska du vända dig till oss på Elenkelt så hjälper vi dig med att hitta en certifierad elektriker som hjälper dig med att lösa dina behov och problem.

Skicka in din förfrågan