Installera laddstation för elbil.

Vi har elektriker som snabbt kan hjälpa dig att installera en laddstation hemma. Välkommen!
En professionell elektriker nära dig

Kontakta oss

Få hjälp av en elektriker inom 24h

Få ett prisförslag

Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag av en elektriker!

Investera i en laddstation

För att använda en elbil effektivt och bekvämt krävs en tankeväckande plan för laddning av bilen, som säkerställer både säkerhet och resursanvändning. De flesta av elbilens strömbehov tillgodoses hemma medan du sover. Batteripaketet är fulladdat när du lämnar på morgonen. Normal laddning räcker för de flesta i vardagen. Laddningsuttag möjliggör också snabbare laddning och är en mer robust och säkrare lösning än ett vanligt uttag. Detta är en säker och sund investering i ditt eget hem. Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete som håller i minst 10 år. Hör av dig till oss via kontaktformuläret här på hemsidan eller ring in din förfrågan på 08-550 885 64.

Elenkelt installerar laddstationer av alla fabrikat, styrsystem m.m.

Vi levererar och installerar laddstationer av alla slag, inklusive Efuel, Zaptec, Defa, Schneider, Garo m.fl.. Det är viktigt att tänka framåt när man installerar elbilsladdare för hemmet, arbetet och publikt. Särskilt är det viktigt att tänka på lastbalansering och effekttoppar redan under planeringsfasen. De flesta leverantörer har idag system och utrustning för detta. Elenkelt kan ge dig god vägledning i produkter och lösningar. Vi levererar och installerar wifi-system för laddningshantering.

 

Undrar du vad ”lastbalansering” betyder och hur det fungerar? Här följer en bra video som förklarar hur det lastbalansering fungerar i praktiken.

Din närmaste elektriker i Stockholm, som kan installera laddstationer för elbil.

Vi löser problem, vi ger alternativ och vi ser till att våra kunder känner sig nöjda.

Lägg din beställning hos oss

Boka elektriker. Välja bland tillgängliga tjänster och produkter och se ditt fasta pris direkt.

Vi kontaktar dig inom 24 h

Jobb dirigeras till en behörig elektriker som kontaktar dig via telefon.

Vi åker ut till dig och installerar

Luta dig tillbaka när våra professionella elektriker gör jobbet.

Om oss

Elenkelt är en högkvalitativ eltjänst som ägs men drivs av Gumse Elektriska AB. Vi erbjuder noga utvalda elektriker i Solna som utför allt inom elinstallationer. Elenkelt står för garantin men framför allt slipper du jaga offerter. Våra elektriker kommer ut till dig och gör jobbet. De har erfarenhet och förståelse för säkerhet och funktion. Vi garanterar behöriga elektriker och kvalitetssäkra elinstallationer. Mer info på elsäkerhetsverket.