Snabb och personlig support via vår chatt 💬

Få prisförslag från professionella elektriker i Göteborg idag!

Kontakta oss idag för att ta emot prisförslag från professionella elektriker i Göteborg!

Få ett prisförslag

Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag av en elektriker!

Elfirma Stockholm

Din lokala elektriker i Göteborg

Letar du efter en kompetent elektriker i Göteborg? Hos oss på Elenkelt kan du enkelt boka en behörig elektriker direkt på vår webbplats. Med oss så slipper du oroa dig över överraskningar på fakturan, vi skriver alltid ut fasta priser på de tjänster vi erbjuder till våra kunder och på så vis kan du känna dig trygg när du bokar en elektriker.

Tre enkla steg för att få hjälp av en elektriker i Göteborg

När du bokar en elektriker i Göteborg hos oss får du snabbt hjälp med ditt ärende, vare sig det är brådskande eller inte. Du får ett professionellt utfört arbete och högkvalitativa produkter levererade och installerade till konkurrenskraftiga priser.

Så här fungerar det när du bokar en elektriker:

Elenkelt

Lägg din beställning hos oss

Välja bland tillgängliga tjänster och produkter och se ditt fasta pris direkt.

Elenkelt

Vi kontaktar dig inom 24 h

Jobb dirigeras till en behörig elektriker som kontaktar dig via telefon.

Elenkelt

Vi åker ut till dig och installerar

Luta dig tillbaka när våra professionella elektriker utför installationen åt dig på ett säkert och effektivt sätt. 

Därför är det viktigt med en behörig elektriker

Att utföra elinstallationer eller kabeldragningar på egen hand kan få katastrofala konsekvenser, inte minst så kan försäkringar sluta att gälla ut ifall olyckan är framme. Dessutom kan det vara rent olagligt att i vissa fall inte anlita en behörig yrkesperson för att utföra arbetet och det är således bäst att alltid kolla med någon som har koll på regelverk. Med våra elektriker i Göteborg kan du få hjälp oavsett när det behövs. Mer info på ELSÄKERHETSVERKET

Boka en elektriker i Göteborg

Boka en elektriker i Göteborg med Elenkelt och få professionell hjälp med ditt problem, hos oss får du alltid ett fast pris och kan vara säker på att jobbet blir korrekt utfört av en elektriker med gedigen erfarenhet.

Många av våra mest respekterade kunder litar på vår expertis

Vala Arsalani
Vala Arsalani
2023-10-06
Micke är grymt lätt att ha och göra med. Otroligt trevlig, återkopplar snabbt, kunnig och väldigt prisvärd. Skulle helt klart vända mig till honom igen om jag behöver anlita en elfirma och rekommenderar honom givetvis vidare till andra. Tack Micke! /Valle
Jonatan Menning
Jonatan Menning
2023-10-05
Otroligt nöjd!
Kim Byagård
Kim Byagård
2023-09-30
Mycket bra och kunnig elektriker. Svarade i telefon och hjälpte mig snabbt
Christian Birch-Jensen
Christian Birch-Jensen
2023-09-29
Very professional and fast service. Mikael had a lower price than the competition was more flexible and faster with scheduling. Will definitely use again!
Hajiahmad Madatov
Hajiahmad Madatov
2023-08-30
Mikael was very helpful with the electricity issue at home. He saved us time and money by acting in a professional way. Definitely would recommend him!
Gabriella Falck
Gabriella Falck
2023-08-07
Byte av dimmer gick väldigt smidigt och utfördes mycket professionellt. Rekommenderar varmt Mickes tjänster. Man får garanterat mycket bra hjälp och trevligt bemötande.
Aida Gilani Bagheri
Aida Gilani Bagheri
2023-07-20
Världens bästa Micke som kom på studs och löste ett problem med en kabel som var trasig. Ett problem som hade kunnat kosta oss betydligt mycket mer än Mickes hjälp! Otroligt serviceinriktad och kompetent. Rekommenderas starkt!
Johannes Byrfors
Johannes Byrfors
2023-07-20
Smidig och effektiv bokning. Mikael kom samma dag och löste ett utmanande problem. Rekommenderas varmt!

Vi kommer att vara din elektriker i Göteborg och tar professionell stolthet och ärlighet till det högsta.

Högkvalitativt elarbete och pålitlig service: Varför du bör boka oss som din elektriker

  • Erfarenhet: Vårt team av elektriker har lång erfarenhet inom branschen och kan hjälpa dig med allt från mindre reparationer till större installationer.
  • Pålitlighet: Vi är stolta över att leverera pålitliga och professionella tjänster till våra kunder. Du kan alltid lita på oss för att få jobbet gjort på rätt sätt och i tid.
  • Kvalitet: Vi använder endast högkvalitativa material och verktyg för att säkerställa att ditt elarbete är gjort på ett säkert och effektivt sätt.
  • Kundservice: Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundservicen. Vi lyssnar på dina behov och kommer med förslag på lösningar som passar just dig.
  • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla våra tjänster, och vi är alltid transparenta med våra priser så att du vet exakt vad du betalar för.
  • Tillgänglighet: Vi finns tillgängliga för våra kunder när de behöver oss som mest. Vi kan hjälpa till med akuta reparationer och är tillgängliga för bokningar på kort varsel.

Genom att boka Elenkelt som din elektriker i Göteborg kan du vara säker på att du får högkvalitativt elarbete och en professionell och pålitlig service.

Skicka in din förfrågan för eltjänster i Göteborg

Snabb och personlig support via vår chatt 💬

Få ett prisförslag av en elektriker Göteborg

Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag av en elektriker!

Elektricitet är viktig men farlig om den inte hanteras rätt. Kunskap om elsäkerhet är därför viktig för att minimera riskerna för olyckor och skador.

Ska du renovera? Prata med en elektriker!

Ska du renovera? Prata med en elektriker!

Ska du renovera? Prata med en elektriker! Våren är här och det är dags att fräscha upp ditt hem. Maj är den typiska månaden för vårstädning, men det är också månaden då många vill sätta igång med renoveringen. Har du stora planer på att renovera? Sedan är det några...

Behöver du ett prisförslag? Våra elektriker i Göteborg står redo att hjälpa dig och går gärna igenom dina behov över telefon 📞 010-650 01 61

Boka på telefon!