Snabb och personlig support via vår chatt 💬

Om Elenkelt

Elenkelt är en högkvalitativ elinstallationstjänst där vi erbjuder marknadsledande produkter och installation av dessa i en paketlösning.

The new normal

Alldeles för många förknippar fortfarande att köpa eltjänster med osäkra tidsangivelser, inte lätta att nå fram till och priset är inte alltid känt i förväg. Men det tänkte vi ändra på. Vårt mål är att göra det så enkelt, säkert och kul att e-handla eljobben att det blir det nya normala.

Tryggt och enkelt

Genom att minimera krångel möter vi kunders efterfrågan på snabbhet och enkelhet. De vanligaste tjänsterna finns valbara i en lista – allt från installation av vägguttag till golvvärme, elbilsladdare eller ett helt smart hem. Beställningen görs till fast pris direkt på webben och läggs i varukorgen, som på vilken e-handelssajt som helst. Vid utcheckning beräknas rot-avdraget automatiskt. Elektrikern som kommer hem till dig är noga utvalda. Vi garanterar behöriga och kvalitetssäkra elinstallationer. 

Se mer info under frågor och svar frågor och svar.

 

Enkelt Vadå?

Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att boka eljobben! Elenkelt helt enkelt.

 

Vi kallar det åter-win-win!

Analog administration är så last season. Automatiseringen är avgörande för att kunna erbjuda den goda servicen och fixa även mindre eluppdrag. Alla verktyg som elektrikern behöver finns inbyggda i vår appen, vilket minimerar mängden för- och efterarbete. Dessutom sparar vi pengar, tid och miljön.

Våra paket och tjänster är kostnadskontrollerade. Kunden vet priset i förväg – ingen diskussion.

Elenkelt

Lägg din beställning hos oss

Välja bland tillgängliga tjänster och produkter och se ditt fasta pris direkt.

Elenkelt

Vi kontaktar dig inom 24 h

Jobb dirigeras till en behörig elektriker som kontaktar dig via telefon.

Elenkelt

Vi åker ut till dig och installerar

Elektriker på plats. När arbetet är klart skickas en faktura.

Boka på telefon!