Om Elenkelt

Elenkelt är en högkvalitativ elinstallationstjänst där vi erbjuder marknadsledande produkter och installation av dessa i en paketlösning.

Vad är Elenkelt?

På Elenkelt bokar du professionella elektriker och elprodukter online.
Professionella elektriker – Fasta priser – Snabb hjälp

Vad vi kan hjälpa dig med:

  • Planerar du elen inför en renoveringen eller har du ett akut elproblem så hjälper vi dig gärna. Vi tar både mindre och större jobb inom el och hjälper dig gärna med rådgivning och guidning.
  • Hos oss kan du enkelt boka en professionell och erfaren elektriker som kommer hem till dig och installerar de elprodukter du väljer här på Elenkelt.
  • Vet du inte exakt vad du behöver så hjälper vi dig med rådgivning och felsökningar i olika elfrågor. Vi guidar dig igenom processen.

När du har lagt din bokning på Elenkelt.se så kommer du att kontaktas av våra elektriker för tidsbokning och genomgång av uppdraget. Vi jobbar med professionella och erfarna lokala elektriker i Stockholm som snabbt kan vara på plats om det krävs.

Vi har ett brett produktutbud som håller mycket hög kvalite och som passar olika hem beroende på vilken stil du vill ha, vilka funktioner du önskar och i vilken miljö de ska installeras. Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt produktutbud för att tillgodose alla kundbehov. Finns inte den produkt du önskar så beställer vi den åt dig. Maila oss så hjälper vi dig.

Tjänsten ägs och drivs av Gumse Elektriska AB som är en komplett leverantör av elinstallationer med verksamhet i Stockholm.

Har du frågor om Elenkelt och våra tjänster? Ta en titt bland våra Frågor & Svar eller kontakta oss på info@elenkelt.se. Hittar du inte vad du söker bland våra tjänster eller produkter? Mejla oss så hjälper vi dig med en skräddarsydd lösning.

Så fungerar det

Genom Elenkelt.se köper du produkter och bokar elinstallationer. Vi erbjuder marknadsledande produkter och installation av dessa i en paketlösning.

Lägg din beställning hos oss

Välja bland tillgängliga tjänster och produkter och se ditt fasta pris direkt.

Vi kontaktar dig inom 24 h

Jobb dirigeras till en behörig elektriker som kontaktar dig via telefon.

Vi åker ut till dig och installerar

Elektriker på plats. När arbetet är klart skickas en faktura.