Elektriker Kungsholmen

Få hjälp när du än behöver av en lokal elektriker på Kungsholmen

Elenkelt hjälper dig

Är du i behov av en kompetent elektriker på Kungsholmen men vet inte vart du ska vända dig? Hos oss på Elenkelt hittar du kompetenta och erfarna elektriker som hjälper till med att lösa ditt problem. När du bokar en elektriker på Elenkelt gör du det direkt via vår webbplats och du får alltid ett fast pris på just den specifika tjänst du är i behov av.

Professionella elektriker – Fasta priser – Snabb hjälp
Vi vet av erfarenhet att prissättningar inom branschen är svåra att förstå och man som kund ibland känner en oro att beställa hjälp från elektriker. Mycket av det bygger på oro och att man inte alltid vet vad man behöver hjälp med.
Vet du vilken typ av elinstallation/eltjänst som du behöver hjälp med, då kan du enkelt beställa den här på sidan och direkt få ett fast pris.
Känner du dig osäker kan du alltid ringa direkt till oss så hjälper vi dig!

Elenkelt.se – Vi gör det enkelt att få hjälp av en elektriker på Kungsholmen!

Så fungerar det

När du är i behov av en elektriker på Kungsholmen får du ett professionellt utfört arbete och högkvalitativa produkter levererade samt installerade till konkurrenskraftiga priser.

Så här fungerar det när du bokar en elektriker på Kungsholmen:

Elenkelt

Lägg din beställning hos oss

Välja bland tillgängliga tjänster och produkter och se ditt fasta pris direkt.

Elenkelt

Vi kontaktar dig inom 24 h

Jobb dirigeras till en behörig elektriker som kontaktar dig via telefon.

Elenkelt

Vi åker ut till dig och installerar

Elektriker på plats. När arbetet är klart skickas en faktura.

Elektriker på Kungsholmen

Därför ska du anlita oss på Kungsholmen

Behovet av en elektriker kan uppstå plötsligt och det är ofta viktigt att problemet åtgärdas så snabbt som möjligt. Vi på Elenkelt förstår att ärendet ofta är brådskande och därför kan du lita på att du alltid får hjälp så snabbt som möjligt när du vänder dig till oss för en elektriker på Kungsholmen.

Att själv ge sig på att fixa med elen är sällan en bra idé. Även om man rent praktiskt kan utföra arbetet så är det viktigt att en behörig elektriker genomför det och detta av flera skäl. Bland annat så kan det bli en försäkringsfråga utifall något skulle hända relaterat till installationen och om den då inte genomförts av ett certifierat yrkesproffs så kan försäkringar sluta att gälla.

Boka en elektriker på Elenkelt

Behovet av en elektriker uppstår ofta plötsligt och vi på Elenkelt finns där för dig – oavsett hur brådskande ärendet är så är vi där snabbt och hjälper dig åtgärda problemet. Vi är din elektriker på Kungsholmen.

Vala Arsalani
Vala Arsalani
2023-10-06
Micke är grymt lätt att ha och göra med. Otroligt trevlig, återkopplar snabbt, kunnig och väldigt prisvärd. Skulle helt klart vända mig till honom igen om jag behöver anlita en elfirma och rekommenderar honom givetvis vidare till andra. Tack Micke! /Valle
Jonatan Menning
Jonatan Menning
2023-10-05
Otroligt nöjd!
Kim Byagård
Kim Byagård
2023-09-30
Mycket bra och kunnig elektriker. Svarade i telefon och hjälpte mig snabbt
Christian Birch-Jensen
Christian Birch-Jensen
2023-09-29
Very professional and fast service. Mikael had a lower price than the competition was more flexible and faster with scheduling. Will definitely use again!
Hajiahmad Madatov
Hajiahmad Madatov
2023-08-30
Mikael was very helpful with the electricity issue at home. He saved us time and money by acting in a professional way. Definitely would recommend him!
Gabriella Falck
Gabriella Falck
2023-08-07
Byte av dimmer gick väldigt smidigt och utfördes mycket professionellt. Rekommenderar varmt Mickes tjänster. Man får garanterat mycket bra hjälp och trevligt bemötande.
Aida Gilani Bagheri
Aida Gilani Bagheri
2023-07-20
Världens bästa Micke som kom på studs och löste ett problem med en kabel som var trasig. Ett problem som hade kunnat kosta oss betydligt mycket mer än Mickes hjälp! Otroligt serviceinriktad och kompetent. Rekommenderas starkt!
Johannes Byrfors
Johannes Byrfors
2023-07-20
Smidig och effektiv bokning. Mikael kom samma dag och löste ett utmanande problem. Rekommenderas varmt!

Skicka in din förfrågan

Boka på telefon!