Snabb och personlig support via vår chatt 💬

Få ett prisförslag av en elektriker i Linköping 

Stäng

Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag av en elektriker i Linköping!


Click here to learn more

Få ett prisförslag

Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag av en elektriker!

Elfirma Stockholm

Större uppdrag? Få hjälp med både stora och små jobb.

Elenkelt hjälper dig

Är du i behov av en elektriker i Linköping men är osäker på var du ska vända dig? Att hitta en bra elektriker kan upplevas som svårt och oklara prissättningar gör det knappast lättare. Hos oss på Elenkelt kan du vara säker på att du får rätt hjälp till fasta priser. Här direkt på hemsidan kan du beställa eltjänsterna som du är ute efter och få ett prisförslag presenterat. Vi bokar sedan upp en tid med dig inom 24h från att du skickat förfrågan. Till sist kommer en certifierad och behörig elektriker ut till dig i Linköping och genomför arbetet. Så glöm alla otydliga prissättningar från elektriker på eltjänster ni inte förstår.

Boka enkelt en elektriker i Linköping via oss på Elenkelt.se

Behöver du en bra elektriker i Linköping? Då har du hittat rätt! Vår elfirma har sedan vi startade verksamheten fokuserat på en enda sak; att göra våra kunder nöjda. Vi tvivlar inte på vår färdighet inom elektriker-yrket och med ett fokus på kundens behov är vår målsättning: 100 % nöjda kunder, därför lämnar vi alltid garanti på utfört arbete som håller i minst 10 år. Hör av dig till oss via kontaktformuläret här på hemsidan eller skriv direkt till oss i chatten.

Allt som har med el att göra

Vi utför alla typer av elarbeten och vårt stall av duktiga elektriker står redo att ta hand om ditt uppdrag. Vi kan hjälpa dig med allt från felsökning av elsystem i stora byggnader till installation av elmätare i ett fritidshus. Andra vanliga områden vi arbetar inom är elinstallation i exempelvis ett nybygge, installation av luftvärmefläktar, kabeldragning, belysning, jordning, reparationer samt montering av dimmers och strömbrytare. Oavsett vad du har för el-behov så är vi rätt elfirma för jobbet. Hör av dig!

Så fungerar det

Boka någon av våra professionella elektriker i Västerås så hjälper de dig. Vi erbjuder säkra elprodukter av bästa kvalitet och installation av dessa i en paketlösning. Vill du därefter ändra/lägga till jobb eller fler produkter går det bra när våra elektriker ringer upp dig för att gå igenom jobbet på förhand. Dessutom har du alltid rätt att avbeställa en tjänst utan kostnad.

Elenkelt

Lägg din beställning hos oss

Hitta din tjänst i menyn via de olika kategorierna och se ditt fasta pris direkt.

Elenkelt

Vi kontaktar dig inom 24 h

Vi kontaktar dig för bekräftelse och sätter tid för hembesöket – även kvällar och helger.

Elenkelt

Vi åker ut till dig och installerar

Elektrikern anländer och utför uppdraget med 100% nöjd-kund-garanti. Efterfakturering med 14 dagar.

Om oss elektriker 

Elenkelt är en högkvalitativ eltjänst som ägs men drivs av Elenkelt AB. Vi erbjuder noga utvalda elektriker i Västerås som utför allt inom elinstallationer och står för garantin men framför allt slipper du som kund jaga offerter. Våra elektriker kommer ut till dig och gör jobbet. De har erfarenhet och förståelse för säkerhet och funktion. Vi garanterar behöriga elektriker och kvalitetssäkra elinstallationer. Mer info på elsäkerhetsverket. Läs mer om våra elektriker och tjänster.

Våra kunders förtroende i Linköping – Se varför de väljer oss

Vala Arsalani
Vala Arsalani
2023-10-06
Micke är grymt lätt att ha och göra med. Otroligt trevlig, återkopplar snabbt, kunnig och väldigt prisvärd. Skulle helt klart vända mig till honom igen om jag behöver anlita en elfirma och rekommenderar honom givetvis vidare till andra. Tack Micke! /Valle
Jonatan Menning
Jonatan Menning
2023-10-05
Otroligt nöjd!
Kim Byagård
Kim Byagård
2023-09-30
Mycket bra och kunnig elektriker. Svarade i telefon och hjälpte mig snabbt
Christian Birch-Jensen
Christian Birch-Jensen
2023-09-29
Very professional and fast service. Mikael had a lower price than the competition was more flexible and faster with scheduling. Will definitely use again!
Hajiahmad Madatov
Hajiahmad Madatov
2023-08-30
Mikael was very helpful with the electricity issue at home. He saved us time and money by acting in a professional way. Definitely would recommend him!
Gabriella Falck
Gabriella Falck
2023-08-07
Byte av dimmer gick väldigt smidigt och utfördes mycket professionellt. Rekommenderar varmt Mickes tjänster. Man får garanterat mycket bra hjälp och trevligt bemötande.
Aida Gilani Bagheri
Aida Gilani Bagheri
2023-07-20
Världens bästa Micke som kom på studs och löste ett problem med en kabel som var trasig. Ett problem som hade kunnat kosta oss betydligt mycket mer än Mickes hjälp! Otroligt serviceinriktad och kompetent. Rekommenderas starkt!
Johannes Byrfors
Johannes Byrfors
2023-07-20
Smidig och effektiv bokning. Mikael kom samma dag och löste ett utmanande problem. Rekommenderas varmt!
Elenkelt

Uppmärksamhet på detaljer
Mer än tjugo års erfarenhet inom elektrikerbranschen har gett oss bred och djup insikt i kundernas önskemål och krav. Vi anpassar alla lösningar som passar dig. Då är du inte bara nöjd med vårt arbete idag, utan också i framtiden.

Elenkelt

Fasta priser
Innan vi börjar med arbetet kommer vi att ge dig en prisuppskattning. Detta ger dig en uppfattning om vad uppgiften kommer att kosta – så att du undviker överraskningar. Om du redan vill se vad vi tar per timme kan du läsa mer om våra priser och boka direkt här.

Elenkelt

Snabb service
I tio år har vi löst uppgifter för ett stort antal kunder. Gemensamt för dem är att vi alltid strävar efter att utföra uppgiften i tid. Viktigaste av allt gör vi detta genom att utföra våra uppgifter så effektivt som möjligt – vilket sparar både tid och pengar.

Elenkelt

Rådgivning
Vi ger gärna råd och har vid många tillfällen hjälpt kunder med allt från ”Vad får jag göra själv?” till stora projekt. Se elsäkerhetsverket, för att lära dig mer om vad du får göra själv. Och kom ihåg att om du är osäker, låt oss hjälpa dig!

Vi kommer att vara din elektriker i Linköping och tar professionell stolthet och ärlighet till det högsta.

Elenkelt

Strömbrytare

Oavsett om du vill ha en strömbrytare eller en LED-dimmer, har vi vad du behöver.

Elenkelt

Uttag

Letar du efter vägguttag? Vi har ett bra urval av vägguttag där vi erbjuder hemleverans med installation.

Elenkelt

Smarta lösningar

Vi erbjuder produktköp och installationer för dig som vill ha moderna, effektiva och smarta lösningar.

Elenkelt

Belysning

Hos oss hittar du ett brett utbud av utomhus- och inomhusbelysning för att lysa upp ditt hem.

Boka på telefon!