Elektriker Östermalm

Få hjälp när du än behöver från lokal elektriker på Östermalm

Elenkelt hjälper dig

Om du vill ha bra service, personal med gedigen erfarenhet och en firma som förstår dig som kund, så ska du vända dig till Elenkelt. Vi hjälper dig när du är i behov av en elektriker på Östermalm. Hos oss får du snabb service av någon av våra professionella och erfarna elektriker oavsett hur brådskande ditt ärende är. Dessutom bokar du smidigt den specifika tjänsten som du behöver hjälp med via vår webbplats och alltid till ett fast pris, på så vis slipper du överraskningar på fakturan.

Vi är din lokala elektriker i Stockholm, som med transparenta och fasta priser snabbt kommer ut till er! Vi vet av erfarenhet att det kan finnas en stor oro att beställa elinstallationer eller eltjänster från en elfirma. Först vet du kanske inte vad exakt du behöver hjälp med, sedan vet du inte vad hjälpen kommer att kosta dig. Därför skapa vi Elenkelt!
Vi gör det enkelt för dig att boka en elektriker på Östermalm!

Så fungerar det

När du är i behov av en elektriker på Östermalm och söker hjälp hos oss får du snabbt hjälp med ditt ärende, vare sig det är brådskande eller inte. Du får ett professionellt utfört arbete och högkvalitativa produkter levererade och installerade till konkurrenskraftiga priser.

Så här fungerar det när du bokar en elektriker på Östermalm:

Lägg din beställning hos oss

Välja bland tillgängliga tjänster och produkter och se ditt fasta pris direkt.

Vi kontaktar dig inom 24 h

Jobb dirigeras till en behörig elektriker som kontaktar dig via telefon.

Vi åker ut till dig och installerar

Elektriker på plats. När arbetet är klart skickas en faktura.

Elektriker på Östermalm

Kan jag få hjälp med eljobb som inte finns på hemsidan?

Vår elfirma kan hjälpa till med de flesta el-relaterade tjänster och även om det skulle vara så att du inte hittar just den tjänsten du söker på vår hemsida så är du välkommen att ta kontakt med oss på Elenkelt. Vi gör vad vi kan för att kunna hitta en elektriker på Östermalm som kan åtgärda just ditt problem. Har du flera eljobb som du vill få hjälp med på samma gång så går även det att ordna när vår elektriker ändå är ute hos er.

Boka en elektriker på Östermalm här!

Vi finns här för dig och med lång erfarenhet i ryggen ser vi till att ge dig bästa tänkbara servicen. Välj oss som din elektriker på Östermalm. Få prisbild genom att längre upp på sidan klicka ”Starta beställning nu” och välj den tjänst som du vill ha hjälp med.

Känner du dig osäker på vilken typ av tjänst som du behöver eller om du har andra frågor. Ring gärna in till oss då eller skicka ett kontaktformulär längre ned på sidan så återkommer vi till dig.
Elenkelt.se – Vi gör det enkelt att få ut en elektriker på Östermalm! 

Hajiahmad Madatov
Hajiahmad Madatov
2023-08-30
Mikael was very helpful with the electricity issue at home. He saved us time and money by acting in a professional way. Definitely would recommend him!
Gabriella Falck
Gabriella Falck
2023-08-07
Byte av dimmer gick väldigt smidigt och utfördes mycket professionellt. Rekommenderar varmt Mickes tjänster. Man får garanterat mycket bra hjälp och trevligt bemötande.
Aida Gilani Bagheri
Aida Gilani Bagheri
2023-07-20
Världens bästa Micke som kom på studs och löste ett problem med en kabel som var trasig. Ett problem som hade kunnat kosta oss betydligt mycket mer än Mickes hjälp! Otroligt serviceinriktad och kompetent. Rekommenderas starkt!
Johannes Byrfors
Johannes Byrfors
2023-07-20
Smidig och effektiv bokning. Mikael kom samma dag och löste ett utmanande problem. Rekommenderas varmt!
Johan Ahlberg
Johan Ahlberg
2023-07-18
Elenkelt löste med kort varsel min situation där en spishäll behövde bytas ut. Föreslog bästa lösning med exemplariskt utförande.
Nelson Ormeno
Nelson Ormeno
2023-06-20
Kan varmt rekommendera Mikael och grabbarna på Elenkelt. Proffsigt agerande med fokus på kunden och prisvärt service.
Marcus Nolkrantz
Marcus Nolkrantz
2023-06-05
En huvudsäkring gick i lägenheten. Fick rådgivning kostnadsfritt via telefon vilket gjorde att vi enkelt kunde lösa problemet. Rekommenderar starkt!
Per Öberg
Per Öberg
2023-06-02
Snabbt, trevligt och bra! Rekommenderar starkt.

Skicka in din förfrågan