Elektriker Södermalm

Få hjälp när du än behöver av din elektriker på Södermalm

Elenkelt hjälper dig

Om du är i behov av en kompetent elektriker på Södermalm ska du vända dig till oss på Elenkelt. Hos oss får du alltid hjälp med ditt problem snabbt och smidigt. Med fast prissättning slipper du oroa dig för vad det totala beloppet för arbetet ska bli i slutändan. Vi förstår att behovet av en elektriker oftast uppstår plötsligt och därför har vi anpassat oss och vår verksamhet för att kunna se till att få en elektriker inom så kort tid som möjligt. Nedan kan du läsa mer om hur vi arbetar och hur du går tillväga när du vill boka en elektriker hos oss.

Genom att boka er tjänst direkt via hemsidan kan ni enkelt få ett fast pris innan vår elektriker kommer ut till er på Södermalm och genomför jobbet. Klicka bara på ”Starta beställning nu” och sätt igång med bokningen av eltjänsten!
Är ni osäkra på vilken tjänst ni behöver eller har andra frågor/funderingar, då är du välkommen att fylla i kontaktformuläret längre ned på sidan eller ringa in till.
Varmt välkommen till Elenkelt, vi gör det enkelt för dig att boka elektriker på Södermalm!

Så fungerar det

När du är i behov av en elektriker på Södermalm och söker hjälp hos oss får du snabbt hjälp med ditt ärende, vare sig det är brådskande eller inte.

Så här fungerar det när du bokar en elektriker på Södermalm:

Elenkelt

Lägg din beställning hos oss

Välja bland tillgängliga tjänster och produkter och se ditt fasta pris direkt.

Elenkelt

Vi kontaktar dig inom 24 h

Jobb dirigeras till en behörig elektriker som kontaktar dig via telefon.

Elenkelt

Vi åker ut till dig och installerar

Elektriker på plats. När arbetet är klart skickas en faktura.

En elektriker från Södermalm är på väg till en kund för att utföra en elektrisk installation

Elektrikertjänster hos Elenkelt

Hos oss hittar du ett brett utbud av tjänster och produkter utförda samt installerade av certifierade elektriker till konkurrenskraftiga priser, allt samlat på ett och samma ställe. Här ser du några av de tjänster som du hittar direkt hos oss på Elenkelt:

  • Byte och/eller installation av dimmer
  • Byte och installation av eluttag inom- och utomhus
  • Installering och byte av strömbrytare
  • Byte, installering och montering av badrums- och köksfläktar
  • Installationer av elskåp och köksmaskiner samt andra vitvaror

Samtliga av dessa är ett utdrag av vanliga tjänster som vi dagligen utför åt våra kunder. Hittar du inget som passar in på det elfel som som ni upplever eller att du känner dig osäker, kontakta oss direkt. Vi hjälper till att hitta en lösning och se till att en elektriker på Södermalm kommer ut och hjälper dig!

Boka en elektriker på Södermalm

Kolla in vad vi kan hjälpa dig med, så är du beredd och vet var du ska vända dig dagen då problemet uppstår. Vi finns där för dig och med lång erfarenhet i ryggen ser vi till att ge dig bästa tänkbara service.

Välj Elenkelt som din elektriker på Södermalm!

Skicka in din förfrågan

Boka på telefon!