Elektriker Solna

Elektriker i Solna med lång och bred erfarenhet. En professionell elektriker nära dig. Välkommen!

Kontakta oss

Få ett prisförslag

Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag av en elektriker!

Elektriker i Solna

Behöver du  en bra elektriker i Solna? Då har du hittat rätt! Vår elfirma har sedan vi startade verksamheten fokuserat på en enda sak; att göra våra kunder nöjda. Vi tvivlar inte på vår färdighet inom elektriker-yrket och med ett fokus på kundens behov är vår målsättning: 100 % nöjda kunder, därför lämnar vi alltid garanti på utfört arbete som håller i minst 10 år. Hör av dig till oss via kontaktformuläret här på hemsidan eller ring in din förfrågan på 08-550 885 64.

Allt som har med el att göra

Vi utför alla typer av elarbeten och vårt stall av duktiga elektriker står redo att ta hand om ditt uppdrag. Vi kan hjälpa dig med allt från felsökning av elsystem i stora byggnader till installation av elmätare i ett fritidshus. Andra vanliga områden vi arbetar inom är elinstallation i exempelvis ett nybygge, installation av luftvärmefläktar, kabeldragning, belysning, jordning, reparationer samt montering av dimmers och strömbrytare. Oavsett vad du har för el-behov så är vi rätt elfirma för jobbet. Hör av dig!

Läs mer om våra elektriska tjänster.

Vi är elektriker Solna, experter på elinstallationer och elservice.

Lägg din beställning hos oss

Boka elektriker Solna. Välja bland tillgängliga tjänster och produkter och se ditt fasta pris direkt.

Vi kontaktar dig inom 24 h

Jobb dirigeras till en behörig elektriker som kontaktar dig via telefon.

Vi åker ut till dig och installerar

Luta dig tillbaka när våra professionella elektriker gör jobbet.

Om oss

Elenkelt är en högkvalitativ eltjänst som ägs men drivs av Gumse Elektriska AB. Vi erbjuder noga utvalda elektriker i Solna som utför allt inom elinstallationer. Elenkelt står för garantin men framför allt slipper du jaga offerter. Våra elektriker kommer ut till dig och gör jobbet. De har erfarenhet och förståelse för säkerhet och funktion. Vi garanterar behöriga elektriker och kvalitetssäkra elinstallationer. Mer info på elsäkerhetsverket.