Elektriker Vallentuna

Få hjälp när du än behöver av en lokal elektriker i Vallentuna

Elenkelt hjälper dig

Om du är i behov av en elektriker i Vallentuna så ska du vända dig till Elenkelt. Hos oss hittar du ett brett utbud av elektriker-tjänster och du bokar enkelt den specifika tjänsten du behöver hjälp med direkt via vår webbplats. Med Elenkelt får du dessutom alltid fast pris på den specifika tjänsten du väljer att köpa och på så vis slipper du oroa dig för överraskningar på fakturan. Vi kontaktar dig inom 24h för att se till att en elektriker kommer ut till er i Vallentuna.

 Vi förstår att behovet av en elektriker ofta kan uppstå plötsligt och utan förvarning, därför ser vi alltid till att hjälpa dig så snabbt som möjligt. Med en kontinuerlig och öppen kommunikation gentemot dig som kund kan vi garantera dig en bra kundupplevelse. Vi utför både mindre och större uppdrag, gentemot privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Kontakta oss på Elenkelt om du behöver en elektriker i Vallentuna!

Så fungerar vår elfirma

På vår elfirma får du snabbt hjälp med ditt ärende, vare sig det är brådskande eller inte. Du får ett professionellt utfört arbete och högkvalitativa produkter levererade och installerade till konkurrenskraftiga priser.

Så här fungerar det när du bokar en elektriker i Vallentuna hos oss:

Elenkelt

Lägg din beställning hos oss

Välja bland tillgängliga tjänster och produkter och se ditt fasta pris direkt.

Elenkelt

Vi kontaktar dig inom 24 h

Jobb dirigeras till en behörig elektriker som kontaktar dig via telefon.

Elenkelt

Vi åker ut till dig och installerar

Elektriker på plats. När arbetet är klart skickas en faktura.

Elektriker i Vallentuna

Elektrikertjänster hos Elenkelt

Hos oss hittar du ett brett utbud av tjänster och produkter utförda och installerade av certifierade elektriker till konkurrenskraftiga priser, allt samlat på ett och samma ställe. Här ser du några av de vanligaste tjänsterna som du hittar direkt hos oss på Elenkelt:

  • Byte och/eller installation av dimmer
  • Byte och installation av eluttag inom- och utomhus
  • Installering och byte av strömbrytare
  • Byte, installering och montering av badrums- och köksfläktar
  • Installationer av elskåp och köksmaskiner samt andra vitvaror

Vi är din elektriker i Vallentuna

Hittar du inte den specifika tjänst som du behöver hjälp med så behöver du inte oroa dig. Du kan ringa in direkt till oss eller skicka in ett kontaktformulär längre ned på sidan. Så hjälper vi dig att antingen lokalisera problemet via telefon, eller så bokar vi en tid för en av våra elektriker att komma ut till dig. Oavsett hur dina behov ser ut så hittar du hjälp hos oss, vi är din elektriker i Vallentuna.

Skicka in din förfrågan

Boka på telefon!