Elektriker Värmdö

Få hjälp när du än behöver av en lokal elektriker på Värmdö

Elenkelt hjälper dig

Är du i behov av en kompetent elektriker ute på Värmdö? Från långt ut på Djurö, till Gustavsberg till Ingarö så kan vi på Elenkelt hjälpa dig med dina elfel. Hos oss på Elenkelt får du snabbt hjälp av en erfaren elektriker och vi har anpassat vår verksamhet efter vetskapen om att behovet av en elektriker kan uppstå plötsligt – hos oss får du alltid snabb hjälp med ditt ärende oavsett hur brådskande det är. Du kan direkt via Elenkelt.se boka tjänsten som du är i behov av, få direkt prisförslaget här på hemsidan och inom 24h har vi kontaktat dig för att boka en tid.

Från mindre elinstallationer som ett nytt eluttag till mer komplicerade fel i fastigheter så kan vi hjälpa er. Vi använder oss endast av behöriga elektriker och arbetar alltid för att göra det så enkelt för er som kund.
Känner du dig osäker på vilken tjänst ni är i behov av eller behöver hjälp med flertalet tjänster? Ring direkt till oss så ser vi till att hjälpa dig och sedan få ut en Elektriker till er på Värmdö!

Så fungerar vår elfirma

När du är i behov av en elektriker på Värmdö och söker hjälp hos oss får du snabbt hjälp med ditt ärende, vare sig det är brådskande eller inte. Du får ett professionellt utfört arbete och högkvalitativa produkter levererade samt installerade till konkurrenskraftiga priser.

Så här fungerar det när du bokar en elektriker på Värmdö:

Lägg din beställning hos oss

Välja bland tillgängliga tjänster och produkter och se ditt fasta pris direkt.

Vi kontaktar dig inom 24 h

Jobb dirigeras till en behörig elektriker som kontaktar dig via telefon.

Vi åker ut till dig och installerar

Elektriker på plats. När arbetet är klart skickas en faktura.

Säker och pålitlig elcentralinstallation på Värmdö av professionell elektriker"

Kan jag få hjälp med eljobb som inte finns på hemsidan?

Vår elfirma kan hjälpa till med de flesta elrelaterade tjänster och även om det skulle vara så att du inte hittar just den tjänsten du söker så är du välkommen att ta kontakt med oss så hittar vi en elektriker som kan åtgärda just ditt problem. Har du flera eljobb som du vill få hjälp med på samma gång så går även det att ordna.
Många elearbeten måste utföras av en behörig elektriker och är ingenting som en civil bör arbeta med hemma. Exempel på tjänster som en elektriker bör utföra är bland annat:

  • Nyinstallation av uttag
  • Fasta ledningar och strömbrytare där starkström är involverat.
  • Byten från ojordade till jordade uttag.

Felsökning och rådgivning på Värmdö

Har du helt plötsligt fått problem med strömmen i ditt hem men är osäker på vad den bakomliggande orsaken till problemet är? Då har du kommit rätt – hos oss på Elenkelt får du snabbt hjälp med att hitta en behörig elektriker som kommer hem till dig och felsöker problemet för att sedan åtgärda det, allt till ett fast pris.

Vet du redan vad felet är? Boka då den exakta tjänsten här på hemsidan och få prisförslaget presenterat direkt för dig. Klicka lite längre upp på sidan där det står ”Starta beställning nu”.

Elenkelt gör det snabbt och enkelt för dig som kund att boka en elektriker på Värmdö!

Hajiahmad Madatov
Hajiahmad Madatov
2023-08-30
Mikael was very helpful with the electricity issue at home. He saved us time and money by acting in a professional way. Definitely would recommend him!
Gabriella Falck
Gabriella Falck
2023-08-07
Byte av dimmer gick väldigt smidigt och utfördes mycket professionellt. Rekommenderar varmt Mickes tjänster. Man får garanterat mycket bra hjälp och trevligt bemötande.
Aida Gilani Bagheri
Aida Gilani Bagheri
2023-07-20
Världens bästa Micke som kom på studs och löste ett problem med en kabel som var trasig. Ett problem som hade kunnat kosta oss betydligt mycket mer än Mickes hjälp! Otroligt serviceinriktad och kompetent. Rekommenderas starkt!
Johannes Byrfors
Johannes Byrfors
2023-07-20
Smidig och effektiv bokning. Mikael kom samma dag och löste ett utmanande problem. Rekommenderas varmt!
Johan Ahlberg
Johan Ahlberg
2023-07-18
Elenkelt löste med kort varsel min situation där en spishäll behövde bytas ut. Föreslog bästa lösning med exemplariskt utförande.
Nelson Ormeno
Nelson Ormeno
2023-06-20
Kan varmt rekommendera Mikael och grabbarna på Elenkelt. Proffsigt agerande med fokus på kunden och prisvärt service.
Marcus Nolkrantz
Marcus Nolkrantz
2023-06-05
En huvudsäkring gick i lägenheten. Fick rådgivning kostnadsfritt via telefon vilket gjorde att vi enkelt kunde lösa problemet. Rekommenderar starkt!
Per Öberg
Per Öberg
2023-06-02
Snabbt, trevligt och bra! Rekommenderar starkt.

Skicka in din förfrågan