Snabb och personlig support via vår chatt 💬

Köp eltjänster

Välja bland tillgängliga tjänster och produkter och se ditt fasta pris direkt.

Byte/installation av handdukstork

Gör ditt hem både funktionellt och bekvämt. En handdukstork gör så mycket mer än ger dig varma och sköna handdukar. De ser till att inte fukten ligger kvar onödigt länge i badrummet. Ju snabbare fukten kan lämna badrummet desto bättre inomhusmiljö får du. Välj handdukstork nedan. En av våra professionella, lokala elektriker kommer hem till dig och installerar handdukstorken efter tillverkarens monteringsanvisningar. Finns inte den produkt du söker kan du kontakta oss så så hjälper vi dig personligen. På Elenkelt får du alltid fasta priser och självklart gäller ROT-avdrag.

Handdukstork Pax Salsa 540x700 mm

Handdukstorken Pax Salsa är tillverkad av blankpolerat rostfritt stål med dubbelisolerad värmekabel. Stor modell med plats för 6 handdukar. BxHxD 540x700x120 mm. Elanslutning på höger sida. Montering ingår i priset (ROT-avdrag gäller)

2354:-
1

Handdukstork Pax Tango 540x700 mm

Handdukstorken Pax Tango är tillverkad i blankpolerat rostfritt stål. De fyrkantiga rören med dubbelisolerad värmekabel torkar dina handdukar på nolltid. BxHxDj 540x700x110 mm. Elanslutning på höger sida. Montering ingår i priset (ROT-avdrag gäller)

4594:-
1

Handdukstork PAX Flex I

Flex I individuellt svängbara armar som du kan vrida som du vill, antingen för att utnyttja torkmöjligheterna maximalt eller göra Flex I så liten som möjligt. Rören är raka, vilket gör det enkelt att hänga på och av handdukar. Du kan även välja om du vill ha med eller utan timer med unik minnesfunktion. BxHxD 560x510x112 mm. Montering ingår i priset (ROT-avdrag gäller)

3509:-
1

Handdukstork Pax Limbo

Pax Limbo Handdukstork från PAX med en slimmad och diskret design. En elektrisk handdukstrok som tar upp en väldigt liten yta som gör denna tork väldigt lättpalcerad, har en diameter på endast Ø5cm och en längd på 140cm. Handdukstorken är utrustad med en Momento II timer som gör det möjlig att styra Pax Limbo Handdukstork via appen Pax Wireless. Montering ingår i priset (ROT-avdrag gäller)

3194:-
1