Snabb och personlig support via vår chatt 💬

Få ett prisförslag av en elektriker i Danderyd

Stäng

Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag av en elektriker i Danderyd!


Click here to learn more

Få ett prisförslag

Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag av en elektriker!

Elfirma Stockholm

Större uppdrag? Få hjälp med både stora och små jobb.

En elektriker nära dig

Letar du efter en behörig elektriker i Danderyd? Då har du kommit rätt, på Elenkelt får du snabbt och enkelt tag på en kompetent och yrkeskunniga elektriker i Danderyd som hjälper dig med att lösa ditt elproblem. Hos oss hittar du ett brett utbud av eltjänster direkt på vår webbplats med ett fast pris kopplat till tjänsten så att du slipper oroa dig för en överraskning när fakturan väl kommer. Du kan enkelt, snabbt & tryggt boka den eltjänst du behöver och vi kontaktar dig inom 24h för att boka en tid med dig.

Elenkelt.se – Vi gör det enkelt för dig att få ut en elektriker i Danderyd!

Så fungerar det när du bokar en elektriker

Att boka en elektriker i Danderyd är dels väldigt smidigt och säkert, samtidigt är det tryggt och med erfarna elektriker till hands kan du också känna dig säker på att du får ett optimalt resultat. Så här fungerar det när du bokar en elektriker i Danderyd hos oss:

 

 

 

Lägg din beställning hos oss

Hitta din tjänst i menyn via de olika kategorierna och se ditt fasta pris direkt.

Vi kontaktar dig inom 24 h

Vi kontaktar dig för bekräftelse och sätter tid för hembesöket – även kvällar och helger.

Vi åker ut till dig och installerar

Elektrikern anländer och utför uppdraget med 100% nöjd-kund-garanti. Efterfakturering med 14 dagar.

Om oss elektriker 

Elenkelt är en högkvalitativ eltjänst som ägs men drivs av Elenkelt AB. Vi erbjuder noga utvalda elektriker i Danderyd som utför allt inom elinstallationer och står för garantin men framför allt slipper du som kund jaga offerter. Våra elektriker kommer ut till dig och gör jobbet. De har erfarenhet och förståelse för säkerhet och funktion. Vi garanterar behöriga elektriker och kvalitetssäkra elinstallationer. Mer info på elsäkerhetsverket. Läs mer om våra elektriker och tjänster.

Uppskattade av våra mest respekterade kunder – Lita på oss för dina elektriska behov

Hajiahmad Madatov
Hajiahmad Madatov
2023-08-30
Mikael was very helpful with the electricity issue at home. He saved us time and money by acting in a professional way. Definitely would recommend him!
Gabriella Falck
Gabriella Falck
2023-08-07
Byte av dimmer gick väldigt smidigt och utfördes mycket professionellt. Rekommenderar varmt Mickes tjänster. Man får garanterat mycket bra hjälp och trevligt bemötande.
Aida Gilani Bagheri
Aida Gilani Bagheri
2023-07-20
Världens bästa Micke som kom på studs och löste ett problem med en kabel som var trasig. Ett problem som hade kunnat kosta oss betydligt mycket mer än Mickes hjälp! Otroligt serviceinriktad och kompetent. Rekommenderas starkt!
Johannes Byrfors
Johannes Byrfors
2023-07-20
Smidig och effektiv bokning. Mikael kom samma dag och löste ett utmanande problem. Rekommenderas varmt!
Johan Ahlberg
Johan Ahlberg
2023-07-18
Elenkelt löste med kort varsel min situation där en spishäll behövde bytas ut. Föreslog bästa lösning med exemplariskt utförande.
Nelson Ormeno
Nelson Ormeno
2023-06-20
Kan varmt rekommendera Mikael och grabbarna på Elenkelt. Proffsigt agerande med fokus på kunden och prisvärt service.
Marcus Nolkrantz
Marcus Nolkrantz
2023-06-05
En huvudsäkring gick i lägenheten. Fick rådgivning kostnadsfritt via telefon vilket gjorde att vi enkelt kunde lösa problemet. Rekommenderar starkt!
Per Öberg
Per Öberg
2023-06-02
Snabbt, trevligt och bra! Rekommenderar starkt.

Därför är vi det självklara valet när du söker en elektriker i Danderyd

är du söker en elektriker i Danderyd

Om du vill känna dig trygg och säker på att du får ett hållbart resultat, då ska du vända dig till oss när du är i behov av en elektriker.  Skulle det vara så att du är i behov av en tjänst som inte finns listad på vår webbplats så är du självklart välkommen att höra av dig direkt till oss. Även om alla tjänster inte finns på webbplatsen så brukar vi kunna hjälpa våra kunder med andra elproblem. Till exempel så kan vi alltid erbjuda en generell felsökning där en av våra elektriker gör ett hembesök hos dig och ser över ditt nät för att på så vis kunna identifiera problemet för att sedan lösa det.

Ta kontakt med oss på Elenkelt

Så om du har problem med elen i ditt hem i Danderyd eller vill ha hjälp med något el-relaterat, tveka då inte utan boka en elektriker hos oss på Elenkelt. Längre upp på sidan hittar du ”Starta beställning nu”, välj den tjänst/produkt som du behöver hjälp med och beställ.
Känner du dig lite osäker på vilken typ av eltjänst som du behöver hjälp med så går det naturligtvis bra att också ringa in till oss, eller fylla i kontaktformuläret här nedan. Då kan vi tillsammans lista ut vad som kan tänkas vara fel och därefter boka en tid som elektriker kommer ut till er i Danderyd! Få mer information om våra elektriska tjänster – Besök vår frågor och svar-sida idag.

Välkommen att ta kontakt med oss på Elenkelt!