Vi hjälper dig att installera laddbox hemma

Om du har köpt en elbil eller planerar att köpa en snart, så är det en bra idé att installera en laddbox hemma. Det gör det mycket enklare och bekvämare att ladda din bil, eftersom du inte längre behöver leta efter en offentlig laddstation eller vänta på att din bil ska ladda upp på jobbet.

Elenkelt

Alltid tillgänglig chatt för expertsupport

Få prisförslag på laddbox för din elbil idag!

Vanligaste frågan när du vill installera en laddbox. Vilken laddbox ska jag välja?

Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag av en elektriker!

Få ett prisförslag

  • Max filstorlek: 50 MB.

Vi installerar laddbox till ett fast pris med standardinstallation för en färdiginstallerad laddbox.

Vi erbjuder installation av olika typer av laddningsenheter för elbilar, såsom elbilsladdare, laddstation, laddare för elbil vid bostaden och laddningsbox för elbil i hemmet. Vi installerar laddbox till ett fast pris med standardinstallation för en färdiginstallerad laddbox.

Elenkelt standardinstallation är utvecklad för att täcka behoven hos de flesta villaägare. Vårt paket inkluderar allt arbete och material till ett fast pris. Våra auktoriserade elektriker finns över hela landet och hjälper dig snabbt att installera en prisvärd laddbox hemma, oavsett vilken typ av laddningsenhet du väljer.

Vi är stolta över att använda oss av de bästa och säkraste fabrikaten på marknaden, som anses vara bäst i test, såsom Zaptec, Garo, Defa, EON, Halo, CTEK och Charge Amp. Våra laddboxar är av högsta kvalitet och kommer med möjligheten att montera lastbalansering för optimal laddning av din elbil. Läs mer om vilken laddbox ska jag välja.

Vi gör också grön teknik enklare för våra kunder genom att sköta alla ansökningar och bidragsansökningar åt dem. Vi kan säkerställa att du får 50% avdrag av kostnaden direkt på faktura efter installationen, när du är helt nöjd med vår tjänst. Så du kan lita på oss när du vill ha en säker, pålitlig och kostnadseffektiv laddboxinstallation hemma.

 

Säker och pålitlig installation av laddbox för din elbil – Våra kvalificerade elektriker står till tjänst!

Elenkelt

1.Beställ din laddbox

När du beställer laddbox från Elenkelt ingår standardinstallation. Om du har andra behov beskriver du dina anpassad behov i installation i din varukorg.

Elenkelt

2.Tidsbokning

Vår laddbox expert ringer dig för att boka tid för installation. Under samtalet får du möjlighet att ställa frågor och få pris på eventuella tillägg.

Elenkelt

3.Vi installerar

Installationen genomförs vid överenskommen tid av våra kompetenta installatörer som säkerställer funktionen av laddboxen. Sedan kan du börja använda din laddbox.

I den här videon kan du se hur vår elektriker Mikael har installerat en ny laddpark åt vår nöjda kund Speed International, som är specialiserade på olika typer av automattjänster för offentliga miljöer inom Norden.

Dessutom väljer många andra kunder oss för vår pålitlighet och expertis inom elbilsladdning.

Vala Arsalani
Vala Arsalani
2023-10-06
Micke är grymt lätt att ha och göra med. Otroligt trevlig, återkopplar snabbt, kunnig och väldigt prisvärd. Skulle helt klart vända mig till honom igen om jag behöver anlita en elfirma och rekommenderar honom givetvis vidare till andra. Tack Micke! /Valle
Jonatan Menning
Jonatan Menning
2023-10-05
Otroligt nöjd!
Kim Byagård
Kim Byagård
2023-09-30
Mycket bra och kunnig elektriker. Svarade i telefon och hjälpte mig snabbt
Christian Birch-Jensen
Christian Birch-Jensen
2023-09-29
Very professional and fast service. Mikael had a lower price than the competition was more flexible and faster with scheduling. Will definitely use again!
Hajiahmad Madatov
Hajiahmad Madatov
2023-08-30
Mikael was very helpful with the electricity issue at home. He saved us time and money by acting in a professional way. Definitely would recommend him!
Gabriella Falck
Gabriella Falck
2023-08-07
Byte av dimmer gick väldigt smidigt och utfördes mycket professionellt. Rekommenderar varmt Mickes tjänster. Man får garanterat mycket bra hjälp och trevligt bemötande.
Aida Gilani Bagheri
Aida Gilani Bagheri
2023-07-20
Världens bästa Micke som kom på studs och löste ett problem med en kabel som var trasig. Ett problem som hade kunnat kosta oss betydligt mycket mer än Mickes hjälp! Otroligt serviceinriktad och kompetent. Rekommenderas starkt!
Johannes Byrfors
Johannes Byrfors
2023-07-20
Smidig och effektiv bokning. Mikael kom samma dag och löste ett utmanande problem. Rekommenderas varmt!

Varför investera i en laddstation hemma? 

För effektiv och bekväm elbilsladdning krävs en genomtänkt plan. Hemladdning med en laddstation tillgodoser det mesta av elbehovet medan du sover och ger fullt batteri på morgonen. Ladduttag möjliggör snabbare och säkrare laddning än vanliga uttag. Installationsstandarden NEK400 har nu uppgraderats och kräver laddstation för hemmaladdning. Att ladda med hushållsuttag är inte säkert och det rekommenderas att installera en laddningsrobot. Vi installerar laddboxar över hela landet, Se vårt breda utbud av laddstationer och läs mer under våra frågor och svar.

 

Elenkelt

Våra skickliga elektriker är passionerade om detaljer och säkerhet. Vi installerar laddboxar för elbilar hemma på ett tryggt och pålitligt sätt, med minimal risk för olyckor och skador. Kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Elenkelt

Vi erbjuder fasta priser för våra elektrikertjänster, inklusive installation av laddboxar för elbilar hemma. Du får alltid veta vad du kommer att betala innan vi påbörjar arbetet, så du kan känna dig trygg och undvika oväntade kostnader när du anlitar oss. Mer om våra priser och boka direkt här.

Elenkelt

Vi erbjuder snabb och effektiv elektriker-service med över 20 års erfarenhet. Vi installerar också laddboxar för elbilar hemma. Kontakta oss för mer information.

Elenkelt

Vi erbjuder rådgivning för alla projekt, stora som små, och hjälper dig gärna med din laddbox-installation. Besök Elsäkerhetsverket för information och tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp. Vi är här för att hjälpa dig.

Hitta den perfekta laddboxen för dina behov: En guide till att välja rätt laddstation? Läs mer här.

Boka på telefon!