Vi hjälper dig att installera laddbox hemma

Om du har köpt en elbil eller planerar att köpa en snart, så är det en bra idé att installera en laddbox hemma. Det gör det mycket enklare och bekvämare att ladda din bil, eftersom du inte längre behöver leta efter en offentlig laddstation eller vänta på att din bil ska ladda upp på jobbet.

Alltid tillgänglig chatt för expertsupport

Få prisförslag på laddbox för din elbil idag!

Vanligaste frågan när du vill installera en laddbox. Vilken laddbox ska jag välja?

Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag av en elektriker!

Få ett prisförslag

  • Max filstorlek: 50 MB.

Vi installerar laddbox till ett fast pris med standardinstallation för en färdiginstallerad laddbox.

Vi erbjuder installation av olika typer av laddningsenheter för elbilar, såsom elbilsladdare, laddstation, laddare för elbil vid bostaden och laddningsbox för elbil i hemmet. Vi installerar laddbox till ett fast pris med standardinstallation för en färdiginstallerad laddbox.

Elenkelt standardinstallation är utvecklad för att täcka behoven hos de flesta villaägare. Vårt paket inkluderar allt arbete och material till ett fast pris. Våra auktoriserade elektriker finns över hela landet och hjälper dig snabbt att installera en prisvärd laddbox hemma, oavsett vilken typ av laddningsenhet du väljer.

Vi är stolta över att använda oss av de bästa och säkraste fabrikaten på marknaden, som anses vara bäst i test, såsom Zaptec, Garo, Defa, EON, Halo, CTEK och Charge Amp. Våra laddboxar är av högsta kvalitet och kommer med möjligheten att montera lastbalansering för optimal laddning av din elbil. Läs mer om vilken laddbox ska jag välja.

Vi gör också grön teknik enklare för våra kunder genom att sköta alla ansökningar och bidragsansökningar åt dem. Vi kan säkerställa att du får 50% avdrag av kostnaden direkt på faktura efter installationen, när du är helt nöjd med vår tjänst. Så du kan lita på oss när du vill ha en säker, pålitlig och kostnadseffektiv laddboxinstallation hemma.

 

Säker och pålitlig installation av laddbox för din elbil – Våra kvalificerade elektriker står till tjänst!

1.Beställ din laddbox

När du beställer laddbox från Elenkelt ingår standardinstallation. Om du har andra behov beskriver du dina anpassad behov i installation i din varukorg.

2.Tidsbokning

Vår laddbox expert ringer dig för att boka tid för installation. Under samtalet får du möjlighet att ställa frågor och få pris på eventuella tillägg.

3.Vi installerar

Installationen genomförs vid överenskommen tid av våra kompetenta installatörer som säkerställer funktionen av laddboxen. Sedan kan du börja använda din laddbox.

I den här videon kan du se hur vår elektriker Mikael har installerat en ny laddpark åt vår nöjda kund Speed International, som är specialiserade på olika typer av automattjänster för offentliga miljöer inom Norden.

Dessutom väljer många andra kunder oss för vår pålitlighet och expertis inom elbilsladdning.

Tromfmeister
Tromfmeister
2023-04-12
Bokade installation av vägguttag och dimmer. De kunde komma med kort varsel och installationen gick smidigt och bra, dessutom var de väldigt trevliga. Prisvärt när jag jämförde med andra firmor för samma jobb.
Peter Haglund
Peter Haglund
2023-03-16
Jag använde Elenkelt för felsökning av vårt elsystem och fyllde i formuläret på hemsidan sent en söndag eftermiddag. Jag blev uppringd redan efter några minuter där jag kunde beskriva mer vad som hade hänt och lunch måndag var elektriker på plats och hjälpte oss med vårt problem. Mycket snabb hjälp och professionellt bemötande som jag kan rekommendera starkt.
Thomas Bengtsson
Thomas Bengtsson
2023-03-03
Riktigt trevligt bemötande och proffsig hjälp.
Maria Stenström
Maria Stenström
2023-03-02
Supernöjd! Svarade på en söndag i chatten och var väldigt trevliga och hjälpsamma. Återkom med tider inom några timmar, och kunde komma redan på måndagen dagen efter! Hjälpte till mig att montera en vägglampa med fast elinstallation, en taklampa och två sänglampor och hjälpte även till att montera ifrån en takspot. Kan varmt rekommendera! Prisvärt!
kerstine kerstine
kerstine kerstine
2023-02-10
Kan varmt rekommendera detta företag. Snabba, effektiva och väldigt trevliga. Hjälper till även med små uppdrag.
Abhishek Mishra
Abhishek Mishra
2023-01-10
Brilliant service by Elenkelt.! installed a car charger at home Very responsive and conducted the due diligence well before coming on site. Mikael is very experienced and give you the right advice.. very professional.. will take their services for other things at home
Hanna Henrikson
Hanna Henrikson
2022-11-29
Supernöjd! Proffsigt och snabbt bemötande, lyhörda elektriker måna om finish och snyggt slutresultat! Full pott!!!!
Susanne Sesemann
Susanne Sesemann
2022-11-24
Fick supersnabb och proffsig hjälp per telefon som besparade mig både tid och pengar. Kommer definitivt att anlita dem igen vid behov.

Varför investera i en laddstation hemma? 

För effektiv och bekväm elbilsladdning krävs en genomtänkt plan. Hemladdning med en laddstation tillgodoser det mesta av elbehovet medan du sover och ger fullt batteri på morgonen. Ladduttag möjliggör snabbare och säkrare laddning än vanliga uttag. Installationsstandarden NEK400 har nu uppgraderats och kräver laddstation för hemmaladdning. Att ladda med hushållsuttag är inte säkert och det rekommenderas att installera en laddningsrobot. Vi installerar laddboxar över hela landet, Se vårt breda utbud av laddstationer och läs mer under våra frågor och svar.

 

Våra skickliga elektriker är passionerade om detaljer och säkerhet. Vi installerar laddboxar för elbilar hemma på ett tryggt och pålitligt sätt, med minimal risk för olyckor och skador. Kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Vi erbjuder fasta priser för våra elektrikertjänster, inklusive installation av laddboxar för elbilar hemma. Du får alltid veta vad du kommer att betala innan vi påbörjar arbetet, så du kan känna dig trygg och undvika oväntade kostnader när du anlitar oss. Mer om våra priser och boka direkt här.

Vi erbjuder snabb och effektiv elektriker-service med över 20 års erfarenhet. Vi installerar också laddboxar för elbilar hemma. Kontakta oss för mer information.

Vi erbjuder rådgivning för alla projekt, stora som små, och hjälper dig gärna med din laddbox-installation. Besök Elsäkerhetsverket för information och tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp. Vi är här för att hjälpa dig.

Hitta den perfekta laddboxen för dina behov: En guide till att välja rätt laddstation? Läs mer här.