Köp eltjänster

Välja bland tillgängliga tjänster och produkter och se ditt fasta pris direkt.

Installation Elbilsladdare

Ladda elbilen hemma med elbilsladdaren EVlink. Den är utformad som en väggbox och går att installera både i garaget och utomhus. Fördelarna med en egen laddare i hemmet är flera. Det är tryggare än ett vanligt eluttag, eftersom laddaren inte riskerar att bli överhettad som ett eluttag kan bli och det går det tre gånger så snabbt att ladda bilen. I ett vanligt vägguttag kan det ta upp till tolv timmar att ladda en elbil, med EVlink går det på under fyra timmar, om man ansluter med 3-fas 16A.
Om EVlink:

 • EVlink finns som hemmaladdare, parkeringsladdare och snabbladdare
 • Laddstationerna inom EVlink är kompitabla för de flesta av dagens moderna elbilar
 • Högkvalitativa, tåliga produkter med gott miljösamvete (Green Premium-märkning)

SCHNEIDER ELBILSLADDARE 1-F 16A UTTAG T2

Robust väggbox för elbilsladdning, enkel montering inomhus eller utomhus, på vägg eller stolpe. Lätt att använda för elbilsägaren, med nyckellås för begränsning av tillträde. Med ett uttag typ T2, 1-fas 16A, 3,7kW. Montering ingår i priset (ROT-avdrag gäller). I vår tjänst installation elbilsladdare :

  • Elkablar max 10 meter fram till placering av laddbox ingår.
  • Om tidigare utförda elarbeten inte motsvarar kraven för säker el, kan vår installatör åtgärda bristerna mot en tilläggskostnad.

16440:-
1

SCHNEIDER ELBILSLADDARE 3-F 16A UTTAG T2

Robust väggbox för elbilsladdning, enkel montering inomhus eller utomhus, på vägg eller stolpe. Lätt att använda för elbilsägaren, med nyckellås för begränsning av tillträde. Med ett uttag typ T2, 3-fas 16A, 11kW. Extra funktioner såsom strömbegränsning och tidsstyrning. Montering ingår i priset (ROT-avdrag gäller). I vår tjänst installation elbilsladdare :

  • Elkablar max 10 meter fram till placering av laddbox ingår.
  • Om tidigare utförda elarbeten inte motsvarar kraven för säker el, kan vår installatör åtgärda bristerna mot en tilläggskostnad.

16940:-
1